- Világítás és épületdíszítés

ANRO: LED nagyhatalom

Az e-kereskedelem korszakában manapság bármit lehet az interneten vásárolni. Szerencsére olyan árucikkek és termékek is elérhetővé váltak Magyarországon, amelyeket korábban külföldről kellett beszerezni. Ha lakásfelújításba vágsz bele is sok mindent házhoz tudsz már rendelni. Például a LED világításformákat és kiegészítőket is megoldhatod így: az ANRO világítástechnikai webáruházban több ezer termék is elérhető ebben a kategóriában.

ANRO-val a jó fényekért

A megfelelő világítás elérése az otthonodban sokkal fontosabb, mint hinnéd. Főleg egy olyan helyzetben, ha otthonról dolgozol létfontosságú a megfelelő fénymennyiség elérése. Napjainkban a halogén izzók még használatosak ugyan, de sokkal kedvezőb fényforrások is kialakíthatók már. Ilyen például a LED, ami nemcsak “jobb színű” fényt biztosít neked, de még tartósabb is.

A LED-ek legfontosabb tulajdonsága, hogy sokkal-sokkal tovább lehet őket használni, mint egy izzószálas halogén terméket. A szokásos 3000 óra helyett egy átlagos lumen teljesítményű LED termék akár 30-40 ezer óráig is kéeps működni. Amikor egy LED fényforrás eléri az élete végét szerencsére nem is egy-kettőre alszik ki. Fokozatosan elhalványodik a fénye és innen tudhatod, hogy az “izzód” megérett egy cserére. Ezekről részletesebb leírásokat és bemutatókat is ovlashatsz az ANRO Blogon is.

ANRO

Milyen LED-es termékek találhatók meg az ANRO webshopon?

Nehéz lenne meghatározni, hogy hányféle LED-es termék kapható az ANRO Díszléc webshopon. A termékek száma biztosan több ezerre tehető, vannak egyes kategóriák, amelyekben több száz verziót is megtalálhatsz. Elsősorban spot égők, hagyományos körte alakú égők, LED szalagok, rejtett díszléces fények találhatók meg kínálatukban, de emellett LED panelek, lámpatestek, kapcsolók, elosztók, csillárok és ipari LED világítások is megtalálhatók (csarnokvilágítás).

Egy szó mint száz, nincs nagyobb és szakértőbb hely, ahol LED termékeket tudnál vásárolni az ANRO-nál. A kiszállításra sem kell sokat várnod. A LED termékek a népszerű árucikkjeik közé tartozik, ezért ezeket egy központi raktáron tartják. Innen már a következő munkanapon meg is kapod a csomagodat.