mozgásérzékelős reflektor
- Világítás és épületdíszítés

Maximális biztonságérzet a kertben mozgásérzékelős reflektorral

Otthonunkban, így egyben kertünkben is fontos, hogy biztonságban érezzük magunkat. Kertünkben rengeteg időt töltünk fűnyírással, locsolással, ültetéssel vagy veteményes esetében zöldség és gyümölcs termesztéssel. Ha ránk sötétedik akkor igen jól jön, ha van, ami fényt és biztonságérzetet ad nekünk. Ennek elérésére kiváló megoldás a mozgásérzékelős reflektor. Télen-nyáron segít, hogy megfelelően lássunk, be tudjunk állni könnyedén a garázsba vagy bármi mást egyszerűen el tudjunk pakolni sötétedés után is. De egy kerti buli esetén is kifejezetten hasznos, így nem kell a vak sötétben ülnünk a kertben barátainkkal. Emellett pedig a gyerekek számára is kiváló ötlet, hiszen ők gyakran félnek a sötétben. Végső soron pedig az esetleges betolakodókat is könnyedén elriasztja, így egy rablást is meg tudunk akár akadályozni. Családi házba tehát kötelezően ajánlott kerti világítási eszköz minden bejárathoz.

Mozgásérzékelős reflektor rendelése online

Felesleges vesződni a bolti vásárlással, reflektort ugyanúgy tudunk vásárolni online, könnyedén. Az Anro kínálatában például rengeteg típus közül válogathatunk: https://www.anrodiszlec.hu/index.php/cPath/356_359. Kínálatában szín, teljesítmény és gyártó alapján válogathatunk, ha szeretnénk, akkor pedig napelemes mozgásérzékelős reflektort is találunk a választékban. Online rendeléssel pár napon belül otthonunkban tudhatjuk a termékeket. A garanciális darabokat elegendő kiróbálnunk és hiba vagy elégetetlenség esetében visszaküldenünk.

Mozgásérzékelős reflektor előnyei

A mozgásérzékelő segítségével rengeteg energiát spórolhatunk. Ennek oka, hogy csak akkor kapcsolódik fel és fogyaszt energiát, amikor az mozgást érzékel, tehát, amikor a közvetlen hatósugarában vagyunk. Ezt termékenként lehet állítani. A kisebb állatokat, mint például a kutya vagy macska házikedvenceinket nem érzékeli, így nem fog folyamatosan fel-le kapcsolgatni az állat éjszakai csatangolása esetén. Télen kifejezetten előnyös, hiszen olyankor sokszor sötétben indulunk el otthonról és sötétben is érkezünk haza.

A kertes házakon kívül csarnokokban, parkolókban is hasznos eszköz. Ha felkeltettük érdeklődését, akkor nem kell mást tennie, mint személyesen vagy online rendelnie. Garantáltan nem fogja megbánni, hosszú távon hasznos eszköz lesz otthonában.