Bastard weboldal
- Trend

Menő pólók egy helyen

Köztudott, hogy öltözetünkkel sok mindent ki tudunk fejezni. Többek között a hangulatunkat, de azt is láthatják rajtunk, hogyha különleges eseményre készülünk, vagy éppen valamilyen sportos rendezvényre. A különböző alkalmakra különféle dresscode-ot kell használni. Nem ugyanabban a ruhában járunk a munkába, mint például amikor elmegyünk sörözni a haverokkal. Ez azt jelenti, hogy megválogatjuk az öltözetünket. És ez így is van rendjén. De nem csak a ruha milyensége a fontos, a színe is mérvadó. A színeknek jelentésük van, amely országonként, népcsoportonként eltérhet egymástól. Ezért erre is kiemelt figyelmet kell fordítani, amikor ruhát választunk magunknak egy-egy alkalomra.

Vicces pólók

Ha a célunk a laza öltözet, akkor választhatunk magunknak néhány vicces feliratú pólót. Ezzel biztosan ki tudunk tűnni a tömegből. Általában ha valaki ilyet visel, akkor a többségnek megakad rajta a szeme, mert kíváncsiak és próbálják elolvasni a rajta levő szöveget. Nem is kétség, hogy ezzel nagyon menő öltözetet biztosíthatunk magunknak. Vannak olyan alkalmak is, amikor kifejezetten jól jön a feliratos póló. Például egy lány- vagy legénybúcsún, vagy egy turistacsoportnál. Így biztosan nem veszítik szem elől az emberek egymást. Ma már számtalan mód van arra, hogy elkészíttessük ezeket a pólókat az elképzeléseink szerint. De vásárolhatunk kész grafikájú, vicces felsőket is.

Bastard felsők

A Bastard oldalán számtalan vicces felsőt találhatunk magunknak, de akár szeretett rokonainknak, barátainknak vagy párunknak is. Egy-egy humoros póló tökéletes ajándék is lehet, ha ki tudjuk választani a legmegfelelőbbet az ünnepeltnek. De a pólók mellett pulóvereket, overallokat és fehérneműket is beszerezhetünk. Ezek mindegyikén valamilyen vicces felirat, rajt vagy grafika áll. Van állatos, filmes és egyéb ötletes felső, érdemes végigkattintani a kínálatot. Ezek minőségi anyagból készült pólók, így nem kell attól tartanunk, hogy hamar tönkremennének. Ráadásul nagyon jó ár-érték arányban találjuk ezeket az árucikkeket.