- Gasztro

Nagykonyhai gépek webshopja

Akármilyen kicsi éttermet vagy csak kávézót vezessünk, az otthoni háztartási gépek kevesek lesznek egy tökéletes étel/ital elkészítéséhez. Egy nagyobb étteremben viszont már elengedhetetlen a professzionális felszerelés mind a minőség, mind a mennyiség szempontjából. a nagykonyhai gépek speciális mérnöki tervezést igényelnek és teljesen különállóan értékesítik őket a hagyományos berendezésekhez képest.

Nagykonyhai gépek a vendéglátásban

Miben másabbak ezek a gépek a háztartási eszközökhöz képest. Elsőként is mivel folyamatosan szolgálatban vannak, így a minőségüknek kifogástalannak kell lennie. Egy sütőt otthon csak pár naponta használunk, míg egy pizzériában reggeltől estig mennie kell a gépnek. A megterhelés egész napos és hetes, így a gépnek bírnia kell akár évekig is a fokozott terhelést.

A másik fontos eltérés a méretből fakad. Egy profi gépnek akár 100 főre is képesnek kell lennie elkészíteni a megfelelő adagokat, méghozzá remek minőségben. Ehhez szintén túlságosan kevesek lesznek a háztartási gépek.

nagykonyhai éttermi gépek

A nagykonyhai éttermi gépek harmadik nagy előnye, hogy komoly teszteléssel és fejlesztéssel készítik ezeket az eszközöket. Szakácsok, kukták tapasztalatai és mérnöki együttműködés alapján helyeznek el benne olyan funkciókat, mint a skálázhatóság, memória és biztonsági funkciók. Mindezt támogatják is egyedi szervizeléssel, hiszen itt egy több százezres gépnél nem mindegy milyen gyorsan lehet kijavítani a hibákat.

Vásárlás webáruházakban

A leggyorsabban ezeket az eszközöket is a különféle webáruházakban tudjuk összehasonlítani és kiválasztani. Egy-egy típusnak rengeteg féle alváltozata létezik. Csökkentett vagy éppen bővített funkciókkal vagy éppen méretbeli különbségekkel. Sokat számít az is, hogy mennyire beépíthető egy eszköz például egy nagykonyha bútorai közé.

Minden étterem számára kiemelkedő fontosságú, hogy a lehető legjobb minőségű ételeket tudja, gyorsan és ínycsiklandozóan elkészíteni. Ehhez azonban tényleg profi eszközökre lesz szükség. Egy jó webshopon ilyen értékben pedig már tudunk személyes konzultációt is kérni, ha nem lennénk biztosak benne, hogy melyik eszköz lesz számunkra és vállalkozásunknak az ideális.