- Háziállat

PLATINUM Natural Magyarország: a legjobb kutyatáp itthon

Ha te is épp kutyatáp váltásban vagy, netán épp most leszel gazdi és keresed a legjobb minőségű eledelt kedvencednek, akkor ez a cikk neked szól. Ismerd meg a PLATINUM Natural Magyarország filozófiáját.

PLATINUM Natural Magyarország: tápok 70+ százalék hússal

Ha a kutyák etetése szóba jön valaha kutyások között, akkor mindenki mást gondol a legjobb megoldásnak. Egyesek a nyers etetésre szavaznak, mások a tápokra, míg egy harmadik csoport pedig általában a vegyes etetés híve. A PLATINUM Natural Magyarország eledelei valójában a friss húsok és a kifejezetten a kutyusok igényére szabott kutyaeledeleket egységesíti.

A márka minimum 70 szézalék friss, emberi fogyasztásra is alkalmas húsból készül, legyen szó kacsás, csirkés, ibéria sertés vagy bárány ízű kutyatápról. A nedves finomságaik pedig még ennél is több húsfélét tartalmaznak. Hogy ez miért is fontos? Hát azért, mert a kutyák elsősorban állati eredetű fehérjéből nyerik az energiájukat például a mozgáshoz, a koncentrációhoz is. Ráadásul a bélrendszerük és az emésztőcsatornájuk is nagyon rövid, mert elődjük a farkas ragadozó életmódot folytatott. Ezért nem is igazán tudnak könnyen megemészteni más típusú táplálékokat.

PLATINUM Natural Magyarország

Jó minőségű PLATINUM táp a kutyák egészségéért

Ha te is sokáig meg szeretnéd őrizni kutyusod egészségét, akkor érdemes már kölyökkorától prémium minőségű eledelekkel etetni kedvencedet. Ez kedvezni fog a növekedésnek, az emésztésnek és a későbbi betegségek elkerüléséhez is fontos.

A kutyák imádnak mozogni, ezért mindig megfelelő mennyiségű eledelre van szükségük. Jó, ha a tápban vannak pl. ízületi védelmet jelentő összetevők, vitaminok és antioxidánsok is.

Természetesen a márka hipoallergén eledeleket is készít azoknak a kutyáknak, akiknek érzékeny az emésztésük és például a gluténre vagy a csirke fehérjére intoleránsak. Minden tápjuk gluténmentes és az ibériai sertés valamint a bárányos ízek teljesen csirkehús mentesen készülnek.