szájmaszk mintás
- Trend

Vicces szájmaszkok: ha már kötelező, legalább legyen egyedi

A sajnálatos pandémiás helyzet mindenkitől megköveteli az áldozatokat. Ide tartozik sajnos az is, hogy már egy ideje sok helyen kötelezővé tették a szájmaszkok használatát. Ám ez még nem jelenti azt, hogy ne tudnánk a legtöbbet kihozni a helyzetből, és megragadni minden alkalmat, hogy egy kis jókedvet varázsoljunk az emberek arcára. Különösen az ilyen időkben rendkívül fontos, hogy megőrizzük pozitív hozzáállásunkat és folyamatosan bízzunk a jobb folytatásban.

Gondoljuk csak végig, milyen reakciónk lenne, ha éppen látnánk valakit szembejönni, és a szájmaszk viccesen mintásan ott feszít a szája előtt. Legyen a minta rajta egy vicces nyomat, esetleg egy humoros felirat, biztos, hogy egy kis színt visz – ha legalább egy pillanatra is – a napunkba.

Stílusos, megjelenés

Amellett, hogy védjük magunk és mások egészségét a cseppfertőzések ellen, ha a szájmaszk mintás is, akkor kifejezhetjük vele stílusunkat, egyéniségünket, és vicces megjelenést is kölcsönözhetünk használatukkal. Egy idióta szájat , vagy egy bohóc orrot mintázó szájmaszk tutira mindenkinek mosolyt csal az arcára. Esetleg egy nevetséges felirattal vagy egy humorosra átírt híres idézettel is sikerülhet azonban ugyanezt a hatást elérni minden valószínűséggel. Azt senki sem mondta, hogy a védekezést nem lehet legalább egy kicsit szórakoztatóbbá tenni, nem igaz?

Minőségi szájmaszkok

Ám ha vicces és humoros  szájmaszkot szeretnénk, érdemes tisztában lenni azzal a ténnyel, hogy a nyomatok és feliratok minőségi felhelyezése a textilre ugyanolyan fontos, mint maga a minta. Nincs sok értelme megvenni egy olyan maszkot, amit aztán 3 alkalom után ki is dobhatunk, mert lekopott róla a minta. Nézzük meg mindenképp vásárlásnál, hogy milyen eljárással nyomtatták a maszkokra a feliratokat és nyomatokat, és győződjünk meg arról, hogy bírni fogja a többszöri mosást is.

 

Senki számára nem egyszerű a mostani helyzet, ezért ilyenkor különösen fontos, hogy megőrizzük humorérzékünket és jókedvünket, nemcsak magunk, hanem mások számára is. Egy vicces, humoros maszkkal pedig egyszerre tudunk védekezni a fertőzés és a rossz hangulat ellen is.